Uw steun

DANKZIJ UW HULP

Wij kunnen ons sociaal en wetenschappelijk engagement enkel blijven aangaan met steun van vele gulle schenkers en gedreven vrijwilligers. 

Afbeelding
Eurodrop

GIFT VOOR SOFHEA

Financiële steun voor Sofhea is zeer welkom op de KU Leuven-rekening BE48 5583 9126 0027, BIC-code: GKCCBEBB met vermelding +++400/0006/11038+++

Uw steun gaat volledig naar Sofhea. De KU Leuven reikt een fiscaal attest uit voor giften vanaf 40 euro. U kunt ook online schenken, klik hier.

Sofhea vzw NN 0432350279

 

 

Afbeelding
Eventdrop

UW EVENT VOOR SOFHEA

U kunt Sofhea ook steunen bij een (familie)feest of bedrijfsevenement. Op aanvraag krijgt u een unieke stortingsreferentie, zodat u nadien kan weten hoeveel uw initiatief of oproep heeft opgebracht.

 

 
Afbeelding
Pendrop

BIJ TESTAMENT

Wenst u een deel van uw nalatenschap bij testament aan Sofhea over te maken, dan kan dat onder de vorm van een legaat

Voor meer informatie kunt u terecht bij het Leuvens Universiteitsfonds (LUF): tel. 016 32 37 39, e-mail luf@kuleuven.be. Een juridisch adviseur geeft u graag de nodige ondersteuning bij de opmaak van een legaat ten voordele van Sofhea.

 

 

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Sofhea
tel. 016 34 68 82 of 0486 09 85 89, info@sofhea.be

Het Leuvens Universiteitsfonds (LUF)
tel. 016 32 37 39, e-mail luf@kuleuven.be

 

 

In samenwerking met 
            

GETUIGENIS

Gered door navelstrengbloed

“Onze dochter had geen kans op overleven zonder een stamceltransplantatie. Ik had tevoren wel al van de navelstrengbloedbank gehoord, maar stond er niet bij stil. Nu wil ik graag aan elke zwangere vrouw zeggen: zet gewoon die handtekening om je navelstrengbloed af te staan. Het bloed wordt zo heel nuttig gebruikt en is na de geboorte toch van geen belang meer voor je baby. Voor anderen des te meer. Voor Marlies was het een nieuw leven. Een geschenk dat we met al het geld van de wereld niet hadden kunnen kopen.” 

Hilde, mama van Marlies.

Lees hier meer getuigenissen